Şekerparenin üstüne eklenen malzemeler arasında fındık ve ceviz gibi kuruyemişlerin kullanılması çok hoş bir seçim. Bu malzemelerin tatlıya kattığı zenginlik gerçekten damakları şenlendiriyor. Hindistan cevizi rendesi ise tatlıya farklı bir aroma katmakta oldukça başarılı. Şam fıstığı da Antep mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olarak şekerparenin görünümünü ve lezzetini artırıyor. Çikolata sosu eklemek ise modern bir dokunuş yaratıyor, tatlıyı daha da cazip hale getiriyor. Meyve dilimleriyle de tatlıya ferah bir hava katmak mümkün. Sizce şekerpareye en çok hangi malzeme yakışıyor?
Şekerparenin üstüne eklenen malzemeler arasında fındık ve ceviz gibi kuruyemişlerin kullanılması çok hoş bir seçim. Bu malzemelerin tatlıya kattığı zenginlik gerçekten damakları şenlendiriyor. Hindistan cevizi rendesi ise tatlıya farklı bir aroma katmakta oldukça başarılı. Şam fıstığı da Antep mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olarak şekerparenin görünümünü ve lezzetini artırıyor. Çikolata sosu eklemek ise modern bir dokunuş yaratıyor, tatlıyı daha da cazip hale getiriyor. Meyve dilimleriyle de tatlıya ferah bir hava katmak mümkün. Sizce şekerpareye en çok hangi malzeme yakışıyor?
Cevap yaz